Medicalcorner24

Verifizierte Bewertung

Franci Kotnik,Črneče119,2370 Dravograd,Slovenija

Spoštovani!

Vedno,kadar sem pri vas naročil O Pure,sem v nekaj dneh dobil pošiljko na dom. Zelo dobro. Za 5 zvezdic. Nazadnje sem naročil tovrstni izdelek 16.februarja 2023,viste ga odposlali prav ta dan,naslednji dan,17.februarja,je bila pošiljka odpravljena iz izvozne izmenjalne pošte(Derega),vendar je do danes,27.februarja,še nisem dobil.Sem povprašal DHLin so sporočili,da se bo to zgodilo med 28.februarjem in 5.marcem. Upam,da bo res.

Lepo vas pozdravljam in vam želim še naprej tako profesionalen odnos do kupcev,hkrati pa
obilo dobrega in lepega v vašem življenju!

Franci Kotnik
Medicalcorner24 https://www.ausgezeichnet.org/media/646c587e49961a34a612ebd6

Medicalcorner24

Diese 5-Sterne-Bewertung für Medicalcorner24 wurde am 27.02.2023 auf AUSGEZEICHNET.org verifiziert. Das Unternehmen hat eine Gesamtbewertung von 4,82 von 5 Sternen, basierend auf 46.094 Bewertungen.

Franci
Verifizierte Bewertung

Franci Kotnik,Črneče119,2370 Dravograd,Slovenija

Spoštovani!

obilo dobrega in lepega v vašem življenju!

Franci Kotnik

Alle 46.094 Bewertungen lesen Eigene Erfahrung teilen www.medicalcorner24.com